към началната страница psihologia.net
Сайт на преподаватели и възпитаници от специалност "Психология" в СУ
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 Профилпрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход   лични страници на възпитанициЛични страници

psihologia.net Форуми
psihologia.net - Условия за регистрация

Psihologia.net е отворен форум за дискусии!

Всеки реподавател, студент, докторант или възпитаник от специалност "Психология" в СУ "Св.Кл.Охридски" има право на регистрация във форумите на psihologia.net. Регистрирането в този случай означава предоставяне на права за специфичните форуми. Моля, въведете информация относно годината на завършване и образователната ви степен или се свържете с администраторите на мейл-адрес psihologianet@yahoo.com

Psihologia.net е място за отворени, професионални психологически дискусии. Всеки потребител може да се регистрира on-line, след като предостави изискваната информация за себе си, което му дава множество "екстри" като възможност за получаване на лични съобщения например. Чрез този вид регистрация вие ще представите себе си на академичната психологическа общност.

Участвайки във форумите на psihologia.net и още повече – регистрирайки се, вие приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител, одобрявате записването на всяка информация, която въведете, в база данни.
Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас - използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

! РЕСТРИКЦИЯ !
Учебните разработки и научните текстове, публикувани в сайта на преподаватели и студенти от специалност "Психология" в СУ, са авторски и са защитени от Закон за Авторското право: ЧЛ.3(1),1. Съответно използването на части от текстовете или на целите текстове при включването им в някакви други текстове, следва да бъде извършвано съгласно ЧЛ.24(1),(3),А - т.е.: ДА БЪДАТ ЦИТИРАНИ С ПОСОЧВАНЕ НА ИЗТОЧНИКА И ИМЕТО НА АВТОРА (независимо дали е студент, преподавател или друг автор). При неспазване на тези изисквания, виновният носи отговорност в съответствие с цитирания Закон.


Запознайте се с основните положения на системата от форуми в частта: Разяснения.Избирайки Съгласен съм вие приемате горепосочените условия!


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Форумът е адаптиран от: Калин Янев и Иван Янкулов